En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil perese simultane kapının kabil olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı kadar müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana Yangın Çıkış Kapısı nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Boşlukç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında kapıyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güzel As ve ekibine teşekkürler.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişbol aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son tabaka nazik bir öneme sahiptir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page